Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

8ος Πανελλήνιος αγώνας δρόμου Δολόπων (21 Σεπ 2013)

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 8ου αγώνα δρόμου Δολόπων το Σάββατο 21 Σεπτ. 2013 το απόγευμα, στο πάρκο του Κέδρου στις 4.00 μμ για τους μαθητές και περιπατητές και στις 5.00 μμ  για τους δρομείς.

Ο τερματισμός για τους μαθητές θα γίνει μετά από 1.000 μ. στο πάρκο που βρίσκεται στην έξοδο του Κέδρου προς Λουτρά Σμοκόβου. Οι δρομείς και οι περιπατητές θα τερματίσουν μετά από 13 χλμ στην είσοδο των Λουτρών Σμοκόβου. Υπενθυμίζουμε σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν την εκκίνηση στο  χώρο της αφετηρίας.

Στις 8.00 μμ θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και στη συνέχεια θα  ακολουθήσει δεξίωση και μουσική βραδιά προς τιμή των αθλητών και των επισήμων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη, το τοπίο ειδυλλιακό και η βατή κλίση του δρόμου διευκολύνει τους αθλητές, προσθέτει ενδιαφέρον και ανεβάζει το επίπεδο του συναγωνισμού.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής την Αθλητική Ένωση Λουτροπηγής, έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε ο αγώνας να είναι αντάξιος του κύρους και του πανελληνίου χαρακτήρα του.

Τον αγώνα στηρίζουν ο ΔΟΠΑΠΣ και ο Δήμος Σοφάδων, η ΠΕ Καρδίτσας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, το ΕΒΕ Καρδίτσας και τα Λουτρά Σμοκόβου ΑΕ ΟΤΑ.

Για την ΑΕ.ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ « ΜΕΝΕΛΑΪΣ »

Τμήμα δρομέων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ.ΚΕΝΤΡΟΣ

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, πιστοποιημένη εθελοντική οργάνωση, θα υποστηρίξει τον αγώνα σε όλο το μήκος της διαδρομής, με την κινητή της μονάδα επικοινωνίας και με ομάδα μελών της με τον απαραίτητο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.