Παρασκευή, Μάιος 24, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ετήσιος Χορός 2015 - Ανακοίνωση

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου στον ετήσιο χορό μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στην ταβέρνα "Σ' αναμμένα κάρβουνα", Δεληγιώργη 5 πλατεία Ακαδημίας. 24410-72229. 
Ώρα προσέλευσης 9 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.
 

=== === ===

Ετήσιος Χορός 2009

Στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής την 1 Μαρτίου 2009 διοργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Συλλόγου μας, σε ένα μικρό μα πολύ ζεστό “κουτουκάκι” στο κέντρο της πόλης μας. Η όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, η αποκριάτικη διακόσμηση, οι καταπληκτικές φωνές του Γιώργου και της Κατερίνας, που συνόδευαν την λαϊκή κομπανία, σε συνδυασμό με το πλούσιο φαγητό και το πιοτό, μας έφεραν αμέσως στο κέφι και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Περισσότερα...

Ετήσιος Χορός 2008

Επιτυχία που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη σημείωσε ο χορός της Ραδιολέσχης Καρδίτσας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008. Το “Βαρελάδικο του Διογένη” στον περιφερειακό της Καρδίτσας, ένα φανταστικό ρεμπετάδικο, γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση.

Περισσότερα...

Ετήσιος Χορός 2008 - Ανακοίνωση

Ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 9:30 το βράδυ στο κέντρο το “ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ του ΔΙΟΓΈΝΗ” (στον Περιφερειακό της Καρδιτσομάγουλας ).
Χορός και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, πλούσια λαχειοφόρος αγορά με την ευγενική υποστήριξη των μεγάλων χορηγών μας.
Σας περιμένουμε όλους ,
73, Το ΔΣ

Ετήσιος Χορός 2007 - Ανακοίνωση

Ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 9:30 το βράδυ στο κέντρο το “ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ του ΔΙΟΓΈΝΗ” (στον Περιφερειακό της Καρδιτσομάγουλας ).
Χορός και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, πλούσια λαχειοφόρος αγορά με την ευγενική υποστήριξη των μεγάλων χορηγών μας.
Σας περιμένουμε όλους ,
                                          73,

                                                                                                         SV4DDK