Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SY4FD - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FIELD DAY 2007

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου, διεξήχθη τελικά, ο εξ αναβολής, ετήσιος διαγωνισμός Field Day 2007 που διοργανώνεται κάθε χρόνο με ευθύνη της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών με ελεύθερη συμμετοχή συλλόγων και φυσικά πολλών ραδιοερασιτεχνών από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, έλαβε μέρος με το ειδικό διακριτικό SY4FD, στήνοντας ένα υπαίθριο shack σε τοποθεσία κοντά στην κοινότητα Χάρμα του Δήμου Ιθώμης, κάτω από το ιστορικό κάστρο του Φαναρίου.
Σε συνθήκες υπαίθρου, η ομάδα του SY4FD πήρε μέρος σε μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδικασία.
Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω: SV4GEO Δημήτρης, SV4GEC Ανδρέας, SV4DDK Δημήτρης, SV4GDM Βασίλης, SV4GDI Χρυσόστομος, SV4IMY Σάκης, SV4GEG Παναγιώτης SV4IMT Δημήτρης, SV4JEC Ηλίας, SV4JEK Δημήτρης SW4IMO Μάκης SW4LBG Βασίλης, SW4LBE Κων/νος .

Περισσότερα...

S Y 4 F D - Field Day 2006 - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος διαγωνισμός Field Day 2006 που διοργάνωσε η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, στην βρύση Ιτάμου του ομώνυμου Δήμου,το περασμένο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη του Συλλόγου μας ενθουσιάστηκαν από το μαγευτικό περιβάλλον όπου συναντιούνται η ομορφιά του ορεινού όγκου, το υπέροχο δάσος ελάτης και τα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης Ν. Πλαστήρα.

Περισσότερα...

S Y 4 F D - Field Day 2006

S Y 4 F D Special callsign for Field Day 2006

Η ιστορική βρύση Ιτάμου. To προσεχές Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2006 στην περιοχή της ιστορικής βρύσης Ιτάμου, του ομώνυμου Δήμου, σε χώρους αναψυχής μέσα στα έλατα με θέα την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, θα διεξαχθεί φέτος το καθιερωμένο ετήσιο FIELD DAY 2006 από τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. 

Περισσότερα...