Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Εκλογές 2013 για Συγκρότηση Δ.Σ. & Επιτροπών της Ραδιολέσχης

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, εκτός από τον απολογισμό και την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέγονται κατά σειρά οι εξής: Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE, Μανώλης Παναγιώτης SV4GEG, Αυγέρης Σπύρος SV4DDM, Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO,   Λελλής Χριστόφορος SV4LBS, Ζυγούρης Δημήτριος SV4RHF, Μουζίνας Κωνσταντίνος SY4AIL.

Στην Εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής : Γκίτσας Δημοσθένης SV4IMO, Ρεντίφης Ευάγγελος SV4GDQ και Παπαναστασίου Δημήτριος SV4IMT

Στην Εφορευτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής: Μαντές Αλέξανδρος SY4AIM, Βρέκος Λάμπρος SY4AIG και Καλαντζής Βασίλειος SV4IMC.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καρδίτσας , θα διαμορφωθεί μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων.

Ετήσια Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση 2013

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στις 10:30 π. μ στα γραφεία του Συλλόγου μας, Επτανήσου τέρμα, στις εργατικές κατοικίες.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία των μελλών, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 21 Απριλίου 2013 την ίδια ώρα.

Η Γενική Συνέλευση είναι απολογιστική για το απερχόμενο Δ.Σ. με την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη γιατί όλοι μαζί αποφασίζουμε για το μέλλον του συλλόγου και την ραδιοερασιτεχνική ιδέα.

Πρέπει όλοι μας να επισκεφτούμε τον σύλλογο ( κάθε Πέμπτη ) ώστε μέσα από συζητήσεις, γνώμες, απόψεις να πάμε σε μια συνέλευση αντάξια των προσδοκιών μας για τον σύλλογο.

Δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ., την Εξελεγκτική και την Εφορευτική Επιτροπή θα υποβάλλονται στην παρούσα Εφορευτική Επιτροπή έως και τις 7 Απριλίου 2013.

Σας περιμένουμε . . . . .

Από το Δ.Σ.

 

73..!!!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης  Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, εκτός απο τον απολογισμό και την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες από το κατασταστικό εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.
 Στο πλαίσιο της συνέλευσης η Ραδιολέσχη τίμησε τον επι οκτώ χρόνια στο τιμόνι της Ραδιολέσχης ως Πρόεδρος Παπούλια Δημήτριο SV4DDK. Ευχόμαστε στις εκλογές του Κυνηγητικού Συλλόγου που υπέβαλε τελικά υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος & θα γίνουν σε λίγες ημέρες να τα καταφέρει το ίδιο καλά, και για όσους τον ξέρουμε ... θα τα ....καταφέρει ..!!!

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


psifos1 Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στις 10:30 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου μας, Επτανήσου τέρμα, στις εργατικές κατοικίες.

Η Γενική Συνέλευση είναι απολογιστική για το απερχόμενο Δ.Σ. με την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ. & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 29/3/2009, εκτός απο τον απολογισμό και την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες από το κατασταστικό εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (2009)

Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009 στις 10:30 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου μας, Επτανήσου τέρμα, κοντά στις εργατικές κατοικίες. Η Γενική Συνέλευση είναι απολογιστική για το απερχόμενο Δ.Σ. με την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη. Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ., την Εξελεγκτική και την Εφορευτική Επιτροπή θα υποβάλλονται στην παρούσα Εξελεγκτική Επιτροπή έως και τις 22 Μαρτίου 2009.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2007 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 18/3/2007, εκτός των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τροποποιήθηκαν ομόφωνα ορισμένα από τα άρθρα του καταστατικού και διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2007

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2007 στις 10:30 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου μας, Επτανήσου τέρμα, στις εργατικές κατοικίες Αγ. Παρασκευής. Η Γενική Συνέλευση είναι απολογιστική για το απερχόμενο Δ.Σ. με διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Δηλώσεις υποψηφιότητας (για ΔΣ , Εξελεγκτική και Εφορευτική Επιτροπή) θα υποβάλλονται στην παρούσα Εξελεγκτική Επιτροπή έως και τις 11 Μαρτίου 2007.