Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/szfoukrd/public_html/j/images/2000/2011-07-emporoviotexniki
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2000/2011-07-emporoviotexniki
Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

2014-10-10-13h-emporobiotexniki

Η 13η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας επιστρέφει δυναμικά το 2014 με μια διοργάνωση που θα εκπληρώσει στο 100% τους στόχους του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
Για 6 μέρες οι Καπναποθήκες της Καρδίτσας μεταμορφώνονται στο κέντρο εμπορικής δράσης της Θεσσαλίας.
Η Έκθεση αποσκοπεί στη προβολή και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της παραγωγικότητας, δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα, τις νέες καλλιέργειες και τα παραδοσιακά προϊόντα της Περιφέρειας.
Οι τομείς που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι:
· Τρόφιμα - Ποτά
· Γεωργία- Κτηνοτροφία - Νέες Καλλιέργειες
· Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
· Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
· Αγροτουρισμός
· Αυτοκίνητο-Μοτοσικλέτα-Αξεσουάρ
· Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση & Γυναικεία Ομορφιά
· Μ.Μ.Ε – Διαφήμιση -Πληροφορική
Κάθε τομέας της έκθεσης αποτελεί αυτόνομη έκθεση
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει με εντυπωσιακό περίπτερο, προβάλλοντας με έντυπο και ψηφιακό οπτικό υλικό τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α) του συλλόγου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Περιμένουμε τα μέλη του συλλόγου μας να επισκεφτούν την έκθεση και κατ’ επέκταση το περίπτερό μας.

Ωράριο λειτουργίας. Καθημερινές: 17:00 - 22:00 | Σαββατοκύριακο: 10:30 - 22:00.


   --->   --->   Το γενικό πλάνο & πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης

12η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

 

Ανοίγει τις πύλες της η 12η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας .

 Την Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια της 12ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας (12-17 Οκτ. 2012), στο χώρο των Καπναποθηκών, η οποία φέτος, σε ότι αφορά τους εκθέτες, είναι ανανεωμένη κατά 50%.

Θα συμμετέχουν 140 εκθέτες, και οι διοργανωτές, όπως τόνισαν σε συνέντευξη τύπου, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή, αν αναλογιστεί κανείς ότι πανελλαδικά δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος εκθέσεις σε ποσοστό 50 με 60% λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας
Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας με ανάδοχο την εταιρεία ALFA EXPO. Την έκθεση στηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας & ο Δήμος Καρδίτσας.

 Και φέτος στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις του νομού Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας ευρύτερα αλλά και όλης της Ελλάδας.

 Οι τομείς που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι:

 ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

 ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 ΔΟΜΗΣΗ – ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 Στην έκθεση επίσης συμμετέχουν φορείς από την Καρδίτσα και από όλη την Ελλάδα

 (Επιμελητήρια, Δήμοι και Περιφερειακές Ενότητες).

 Η έκθεση έχει ήδη εδραιωθεί ως η σημαντικότερη εμπορική διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας & κύριος σκοπός του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και φέτος είναι η διοργάνωση μιας έκθεσης η οποία να συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς για όλους όσους θα συμμετέχουν & όσους την επισκεφτούν.

 Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει με εντυπωσιακό περίπτερο, προβάλλοντας με έντυπο και ψηφιακό οπτικό υλικό τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α) του συλλόγου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Περιμένουμε τα μέλη του συλλόγου μας να επισκεφτούν την έκθεση και κατ’ επέκταση το περίπτερό μας.

  

Για το έντυπο …… κλικ εδώ

 

11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 12 Οκτωβρίου |
Καρδίτσα στην οδό Καρδιτσομαγούλης στο ύψος του περιφερειακού |
Καθημερινά 17:30 – 22:00 και το Σαββατοκύριακο 10:30 – 22:00 |
Είσοδος Ελεύθερη.
Ανοίγει τις πύλες τις και περιμένει όλους τους Καρδιτσιώτες η 11η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας. Η έκθεση που κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας , με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, ευελπιστεί και φέτος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας να ανοίξει νέους δρόμους σε επίδοξους επαγγελματίες και να βοηθήσει τα μέγιστα σε σωστές επιλογές τους καταναλωτές της πόλης μας. Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 120 εκθέτες.
Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετέχει με εντυπωσιακό περίπτερο, προβάλλοντας με έντυπο και ψηφιακό οπτικό υλικό τις ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και τις δραστηριότητες των Ομάδων Εκτάκτων Αναγκών (Ο.Ε.Α) του συλλόγου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Περιμένουμε τα μέλη του συλλόγου μας να επισκεφτούν την έκθεση και κατ’ επέκταση το περίπτερό μας.

{gallery}2011-07-emporoviotexniki{/gallery}

10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 8 Οκτ και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτ 2010, η 10η (Επετειακή) Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας.
      Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός του νομού εδώ και 9 χρόνια. Είναι ο τόπος συνάντησης επιχειρηματιών και επιχειρηματικών συναλλαγών από όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Περισσότερα...

9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδ.

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 9 Οκτ 2009, η 9η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας προσπαθεί με αυτόν τον θεσμό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα των υπαρχουσών επιχειρήσεων καθώς και την κερδοφορία τους ώστε να συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Περισσότερα...