Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης  Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, εκτός απο τον απολογισμό και την ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες από το κατασταστικό εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.
 Στο πλαίσιο της συνέλευσης η Ραδιολέσχη τίμησε τον επι οκτώ χρόνια στο τιμόνι της Ραδιολέσχης ως Πρόεδρος Παπούλια Δημήτριο SV4DDK. Ευχόμαστε στις εκλογές του Κυνηγητικού Συλλόγου που υπέβαλε τελικά υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος & θα γίνουν σε λίγες ημέρες να τα καταφέρει το ίδιο καλά, και για όσους τον ξέρουμε ... θα τα ....καταφέρει ..!!!

 

Μετά από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέγονται κατά σειρά οι εξής: Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE,  Χόντος Αθανάσιος SV4IMY,  Αυγέρης Σπύρος SV4DDM,  Μανώλης Παναγιώτης SV4GEG,  Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO,  Μάνταλος Ιωάννης SV4IMI,  Ανδρεόπουλος Σπυρίδων SV4IMA,  Λελλής Χριστόφορος SW4LBS και   Τσέτσας Ηλίας SV4FVV.

Στην Εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής : Γκίτσας Δημοσθένης SW4IMO, Ρεντίφης Ευάγγελος SV4GDQ και Τσαγκέτας Ανδρέας SV4GEC.

Στην Εφορευτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής: Κατέρης Χρυσόστομος SV4GDI, Παπαναστασίου Δημήτριος SV4IMT και Λέτσιος Βασίλειος SV4GDM.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καρδίτσας , μετά από την πρώτη συνεδρίασή του, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αυγέρης Σπύρος SV4DDM

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χόντος Αθανάσιος SV4IMY

ΤΑΜΙΑΣ Μανώλης Παναγιώτης SV4GEG

ΜΕΛΟΣ Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO

ΜΕΛΟΣ Μάνταλος Ιωάννης  SV4IMI

ΜΕΛΟΣ Ανδρεόπουλος Σπυρίδων SV4IMA