Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Μαθήματα για απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β΄περιόδου 2012

Συνεχίζονται κανονικά τα εκπαιδευτικά μαθήματα για την κατάρτιση υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών για τις εξετάσεις που διοργανώνει η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καρδίτσας.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Πέμπτη βράδυ από τις 9:00μμ έως τις 11:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Επτανήσου τέρμα, αφορούν κυρίως τους νέους υποψήφιους αλλά και όλους τους ραδιοερασιτέχνες - μέλη μας που επιθυμούν σύγχρονη ενημέρωση στα ραδιοερασιτεχνικά θέματα και την εμπέδωση γνώσεων.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει : αρχές ραδιοθεωρίας, κανονισμοί ασύρματης επικοινωνίας, θέματα ραδιοηλεκτρολογίας με ασκήσεις, πρακτική εξάσκηση στη χρήση και εγκατάσταση ασυρματικών συσκευών, εκμάθηση σωστής επικοινωνίας σε διαμορφώσεις φωνής. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι αποκτούν τα εφόδια για επιτυχημένη συμμετοχή στις εξετάσεις του Υ. Μ. Ε για την απόκτηση πτυχίου και άδειας ραδιοερασιτέχνη.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξέταση θα γίνει με τη χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην αριθμ. πρωτ. 38200/1136/11-08-2011 Υ.Α.  Στη Ραδιολέσχη αναλύουμε τις ερωτήσεις της του λογισμικού για την εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση των ενδιαφερομένων για την καλύτερη εμπέδωση των γνώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις ώρες λειτουργίας του εντευκτηρίου ή στο 2441074828 (τηλέφωνο και fax) του Συλλόγου.