Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Αρχίζουν (συνεχίζονται) κανονικά την 4 Μαρτίου τα εκπαιδευτικά μαθήματα για την κατάρτιση υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Πέμπτη βράδυ από τις 9:00μμ έως τις 11:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Επτανήσου τέρμα, αφορούν κυρίως τους νέους υποψήφιους αλλά και όλους τους ραδιοερασιτέχνες - μέλη μας που επιθυμούν σύγχρονη ενημέρωση στα ραδιοερασιτεχνικά θέματα και την εμπέδωση γνώσεων.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει : αρχές ραδιοθεωρίας, κανονισμοί ασύρματης επικοινωνίας, θέματα ραδιοηλεκτρολογίας με ασκήσεις, πρακτική εξάσκηση στη χρήση και εγκατάσταση ασυρματικών συσκευών, εκμάθηση σωστής επικοινωνίας σε διαμορφώσεις φωνής και στον κώδικα Morse.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι αποκτούν τα εφόδια για επιτυχημένη συμμετοχή στις εξετάσεις του Υ. Μ. Ε για την απόκτηση πτυχίου και άδειας ραδιοερασιτέχνη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις ώρες λειτουργίας του εντευκτηρίου ή στο 2441074828 (τηλέφωνο και fax) του Συλλόγου.