Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ''Μενελαΐδας''

 

2014-07-05-dromos-menelaida

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 1ου αγώνα δρόμου «Μενελαΐδας» το Σάββατο 5/07/2014 από το πάρκο του Κέδρου στις 18:00 για τους μαθητές και τους περιπατητές και στις 18:30 από την πλατεία της Ανάβρας για τους δρομείς.

Η εκκίνηση για τους μαθητές θα γίνει από το πάρκο που βρίσκεται στην δυτική είσοδο και ο τερματισμός μετά από 1000 μ. στο πάρκο που βρίσκεται στην έξοδο του Κέδρου προς Καρδίτσα. Οι περιπατητές θα τερματίσουν μετά από 13 χλμ στην είσοδο των Λουτρών Σμοκόβου, καθώς και οι δρομείς μετά από 18.4 χλμ.

Υπενθυμίζουμε σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μια ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της αφετηρίας.

Στις 21.30 θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση και μουσική βραδιά προς τιμή των αθλητών και των επισήμων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη, το τοπίο ειδυλλιακό και η βατή κλίση του δρόμου διευκολύνει τους αθλητές, προσθέτει ενδιαφέρον και ανεβάζει το επίπεδο του συναγωνισμού.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής την Αθλητική Ένωση Λουτροπηγής, έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε ο αγώνας να είναι αντάξιος του κύρους και του πανελλήνιου χαρακτήρα του.

Τον αγώνα στηρίζουν ο Δήμος Σοφάδων, η ΠΕ Καρδίτσας, το ΕΒΕ Καρδίτσας, τα Λουτρά Σμοκόβου, η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων και το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ.

 

2o Xterra. Λίμνη Πλαστήρα 21-6-2014

XTERRA Greece Championship 2014

http://www.xterragreece.com/

21 June 2014 - Lake Plastira

Μετά την απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση του 2013, η οποία σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η XTERRA επιστρέφει στη Λίμνη Πλαστήρα στις 21 Ιουνίου 2014 με το 2o XTERRA Greece Championship που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Ο αγώνας αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, με διοργανώσεις σε περισσότερες από 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση του 2014 περιλαμβάνει τον αγώνα XTERRA Greece Championship στις επίσημες αποστάσεις (1,5χλμ κολύμπι, 30χλμ ποδηλασία με mountain bike και 10χλμ τρέξιμο), αλλά και αγώνα XTERRA Sprint (750μ κολύμπι, 15χλμ ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο).

Και στις 2 αποστάσεις υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε ομάδες σκυταλοδρομίας από 2-3 αθλητές.

Σας περιμένουμε όλους στη Λίμνη Πλαστήρα για μια αξέχαστη εμπειρία!

………….

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας θα υποστηρίξει τις επικοινωνίες, κατά μήκος της διαδρομής και στο φετινό 2ο XTERRA GREECE που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου στην λίμνη Πλαστήρα.

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους τον Πρόεδρο (SV4GDE) ή τον υπεύθυνο ΟΕΑ (SV4GEG). 

 

Χάρτες / Διαδρομές

http://www.xterragreece.com/#!-/c1zmv

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

http://www.xterragreece.com/#!-/c16ue

8ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Δολόπων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 8ος αγώνας δρόμου Δολόπων στις 21 Σεπ 2013 που οργάνωσε η Α.Ε ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, πιστοποιημένη εθελοντική οργάνωση, για όγδοη συνεχή χρονιά, με 11 συνολικά εθελοντές και με την κινητή της μονάδα επικοινωνίας – τετρακίνητο van, με 6 ακόμη αυτοκίνητα και με τον απαραίτητο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, υποστήριξε τον αγώνα καλύπτοντας όλες τις φάσεις του κατά μήκος της διαδρομής, στήνοντας γέφυρες επικοινωνίας και παρέχοντας συνεχή ροή πληροφοριών προς τους υπεύθυνους της διοργάνωσης συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην ασφαλή διεξαγωγή του πανελληνίου φήμης αγώνα δρόμου.