Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Κοπή βασιλόπιτας 2015

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015 της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία του συλλόγου. 
Αρκετά μέλη του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. 
Τυχεροί της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Ζαχαρής (SY4ASF) που κέρδισε τον φορητό πομποδέκτη, δώρο του συλλόγου και ο Κούμπος Χρήστος (SY4ASG) που κέρδισε ένα φορητό ραδιόφωνο all band, δώρο του καταστήματος ON-AIR του φίλου Κώστα Χριστοδούλου (SV4IKA).
 

Κοπή βασιλόπιτας 2015 - Πρόσκληση

vasilopita-2015-550x267

 

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας προσκαλεί τα μέλη της
στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015, που θα γίνει
την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου.
 
 

Κοπή βασιλόπιτας 2014

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, ο σύλλογος των αδειούχων ραδιοερασιτεχνών (ασυρματιστών). Στα κατάμεστα από μέλη γραφεία του συλλόγου και παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας-Περιβάλλοντος του Δήμου Καρδίτσας  κ. Φίλιππου Κωτούλα και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Αρμοδιοτήτων Αγροτικής Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & ΑΠΕ και ραδιοερασιτέχνη κ. Αθανάσιου Μαρκινού (SV4FVM), ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Βογιατζής (SV4GDE), αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, έκοψε την βασιλόπιτα.

Περισσότερα...

Κοπή βασιλόπιτας 2014 - Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι

vasilopita-2014-230x192Tην ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2014 θα κόψει η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου την Πέμπτη 23 ΙΑΝ 2014 στις 21:00 στα γραφεία μας για ένα ποτό και για να ανταλλάξουμε τις καθιερωμένες ευχές. 

Σας περιμένουμε.....χωρίς απουσίες...!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κοπή βασιλόπιτας 2013 - Απονομή πτυχίων

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2013. Το γραφείο του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες μέλη του συλλόγου που μέσα σε μια θερμή και ευχάριστη ατμόσφαιρα αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Προγραμματισμού & Διαφάνειας του Δήμου Καρδίτσας κ. Χαρίλαος Παπαδημητρίου και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αρμοδιοτήτων Αγροτικής Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & ΑΠΕ του Δήμου Καρδίτσας και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μαρκινός (SV4FVM), ο οποίος είναι και συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης και μέλος του συλλόγου. Επίσης τίμησε την εκδήλωση και ο γνωστός έμπορος ειδών ασύρματων επικοινωνιών της Λάρισας και καλός φίλος του συλλόγου κ. Κώστας Χριστοδούλου (SV4IKA) ο οποίος προσέφερε και ένα φορητό πομποδέκτη ως δεύτερο δώρο της βασιλόπιτας. Να αναφερθεί επίσης ότι τα δώρα της βασιλόπιτας ήταν τέσσερα, ένας φορητός πομποδέκτης από το σύλλογο, ένας φορητός πομποδέκτης προσφορά του κ. Χριστοδούλου και δύο ακόμη δώρα προσφορά του ιερέα π. Ιωάννη Μάνταλου.

Περισσότερα...

Κοπή βασιλόπιτας 2013 - Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2013 vasilopita0 θα κόψει η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου την Πέμπτη 24 ΙΑΝ 2013 στις 21:00 στα γραφεία μας για ένα ποτό και για να ανταλλάξουμε τις καθιερωμένες ευχές.

Προγραμματίζεται στην εκδήλωση να απονεμηθούν τα πτυχία στους νέους Ραδιοερασιτέχνες. 
Θα είναι χαρά μας να σας ανταμώσουμε ξανά. Ελπίζουμε και αυτή η Ραδιοσυνάντηση να φέρει εσωτερική ζεστασιά, για αμοιβαία συλλογική προσφορά.
Σας περιμένουμε όλους........!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κοπή βασιλόπιτας 2012

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη  της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον ερχομό της νέας χρονιάς,  το βράδυ της Πέμπτης 19/1/2012 στα γραφεία του Συλλόγου.

Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος.

Ο  Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους  Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία ενώ ο ασύρματος πήρε φωτιά από τα “qso” για τις καθιερωμένες ευχές με ραδιοερασιτέχνες που βρίσκονταν μακριά από την πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας (ραδιοερασιτέχνης SV4FVM ) κ. Αθανάσιος  Μαρκινός, ο οποίος και μετέφερε και τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασιλείου Τσιάκου.

Περισσότερα...

Κοπή βασιλόπιτας 2012 - Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2012 vasilopita0 θα κόψει η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου την Πέμπτη 19 ΙΑΝ 2012 στις 21:00 στα γραφεία μας για ένα ποτό και για να ανταλλάξουμε τις καθιερωμένες ευχές.

Θα είναι χαρά μας να σας ανταμώσουμε ξανά. Ελπίζουμε και αυτή η Ραδιοσυνάντηση να φέρει εσωτερική ζεστασιά, για αμοιβαία συλλογική προσφορά.
Σας περιμένουμε όλους........!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κοπή βασιλόπιτας 2011

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη της Ραδιολέσχης 
Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, για τον ερχομό της νέας χρονιάς στα γραφεία του Συλλόγου, το βράδυ της Πέμπτης 3/2/2011. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα πρόχειρο μπουφέ, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο χρόνο. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία.

Περισσότερα...

Κοπή βασιλόπιτας 2011 - Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2011 vasilopita0 θα κόψει η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Συλλόγου την Πέμπτη 3 FEB 2011 στις 21:00 στα γραφεία μας για ένα ποτό και για να ανταλλάξουμε τις καθιερωμένες ευχές.

Θα είναι χαρά μας να σας ανταμώσουμε ξανά. Ελπίζουμε και αυτή η Ραδιοσυνάντηση να φέρει εσωτερική ζεστασιά, για αμοιβαία συλλογική προσφορά.
Οι νέοι ραδιοερασιτέχνες στο πλαίσιο της γιορτής, θα παραλάβουν τα πτυχία τους.
Ο Τυχερός (απο τους παρόντες) για το 2011, θα κερδίσει μετά απο κλήρωση, έναν φορητό πομποδέκτη VHF.
Σας περιμένουμε όλους........!!!

ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.