Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ Β' ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ραδιολέσχης Καρδίτσας η απονομή των πτυχίων και των αδειών στους επιτυχόντες ραδιοερασιτέχνες της Β' περιόδου 2007.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε τελικά με χρονική καθυστέρηση δύο μηνών, εξαιτίας της αιφνίδιας απώλειας του νέου μας συναδέλφου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα κοντά στην Αθήνα.
Στα πλαίσια μιας απλής και λιτής τελετής, σε μια αίθουσα κατάμεστη από παλαιούς και νέους ραδιοερασιτέχνες, ο κ. Νταφίκος Δημήτριος, Προϊστάμενος του τμήματος Χορήγησης Αδειών της Δνσης Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών Καρδίτσας, απένειμε τα Πτυχία και τις αντίστοιχες Άδειες σταθμού ασυρμάτου στους νέους επιτυχόντες ραδιοερασιτέχνες της Β' περιόδου 2007 και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, καλές επαφές και επικοινωνίες στα ερτζιανά και την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν συμμετοχή σε καταστάσεις Εκτάκτου Ανάγκης στο πλευρό της πολιτείας.
Με το πέρας της απονομής όλοι οι παρευρισκόμενοι, δίπλα σε ένα πρόχειρο μπουφέ από εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους για ραδιοερασιτεχνικά θέματα και να προσδιορίσουν το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τις 15 Φεβρουαρίου 2008 στον καθιερωμένο ετήσιο χορό της Ραδιολέσχης Καρδίτσας.