Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Συντήρηση Επαναληπτών R4 & RU4 (Απρ.2007)

Dimitris Sakis Προγραμματισμένη εαρινή συντήρηση στο δίκτυο των επαναληπτών της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, υπό αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησαν την Κυριακή 22 Απριλίου 2007 μέλη της τεχνικής ομάδας του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, τα χαράματα της Κυριακής, τριμελής ομάδα, αποτελούμενη από τους SV4DDM Σπύρο, SW4IMY Σάκη και SV4DDK Δημήτρη, με τη βοήθεια ενός μικρού αλλά ευέλικτου τετρακίνητου οχήματος ανέβηκε έως τους πρόποδες του όρους Βουτσικάκι σε υψόμετρο 1600 μέτρα περίπου, ξεπερνώντας τη λάσπη, το χιόνι και τα εμπόδια που συναντά συνήθως ο εποχούμενος επισκέπτης στην χειμερινή περίοδο στις εκτός δρόμου διαδρομές του.

 

Spiros Sakis Με το πρώτο φώς της ημέρας, η ομάδα μετέφερε προσεκτικά τα απαραίτητα τεχνικά μέσα σε ορειβατικά σακίδια και με τον κατάλληλο για τις συνθήκες ατομικό εξοπλισμό αναρριχήθηκε πάνω στα χιόνια έως τις κορυφές του όρους Βουτσικάκι, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των επαναληπτών του Συλλόγου R4 και RU4, σε υψόμετρο πάνω από 2.150 μέτρα. Εκεί μετά από πολύωρη προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες έγιναν οι μετρήσεις και απαραίτητες εργασίες συντήρησης για Dimitris1 την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου των επαναληπτών φωνής της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. Κατά το μεσημέρι περίπου οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και η ομάδα με εμφανή τα σημάδια της κούρασης αλλά και της ικανοποίησης από την επιτυχημένη προσπάθεια πήρε το δρόμο της επιστροφής, που διήρκησε συνολικά περισσότερο από τρείς ώρες. Μία ακόμη δύσκολη αποστολή που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παράλληλα μια μοναδική ραδιοερασιτεχνκή και ορειβατική εμπειρία. Πολλά 73 σε όλους σας και καλές επαφές από το δίκτυο των επαναληπτών μας!