Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Κοπή βασιλόπιτας 2009

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, για τον ερχομό της νέας χρονιάς, στα γραφεία του Συλλόγου μας, το βράδυ της Πέμπτης 15/1/2009. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα πρόχειρο μπουφέ, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία ενώ ο ασύρματος πήρε φωτιά από τα qso για τις καθιερωμένες ευχές με συναδέλφους που βρίσκονταν μακριά από την πόλη μας.

 

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο συνάδελφος SW4JEJ Ράγκος Θρασύβουλος , ο οποίος κέρδισε το δώρο της κλήρωσης, έναν φορητό πομποδέκτη VHF "ALINCO" και δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων μας για το 2009. Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος και χειροκροτούμενος από όλους μας, δήλωσε ότι επιθυμεί να προσφέρει, μέσω του συλλόγου, το αντίτιμο της αξίας του πομποδέκτη, στα συσσίτια των απόρων πολιτών που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Δ.Σ της Ραδιολέσχης Καρδίτσας απευθύνει στους ραδιοερασιτέχνες του νομού και σε όλους τους συμπολίτες μας, ευχές για καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή Ευημερία.
Πολλά 73 σε όλους!!.