Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ΕΚΛΟΓΕΣ 2007 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 18/3/2007, εκτός των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τροποποιήθηκαν ομόφωνα ορισμένα από τα άρθρα του καταστατικού και διεξήχθησαν και οι προβλεπόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ., Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται κατά σειρά : Παπούλιας Δημήτριος SV4DDK, Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE, Αυγέρης Σπύρος SV4DDM, Μανώλης Παναγιώτης SW4GEG, Χόντος Αθανάσιος SW4IMY, Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO, Τσαγκέτας Ανδρέας SV4GEC, Γεωργίου Απόστολος SV4IMB, Γκίτσας Δημοσθένης SW4IMO, και Παπαναστασίου Δημήτριος SW4IMT.

Στην Εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής : Λάππας Σωκράτης SV4CXO, Σκορδάς Ευάγγελος SV4DDH και Κολοκύθας Χρήστος SW4JEU.

Στην Εφορευτική επιτροπή εκλέγονται οι εξής: Γιαννουσάς Ηλίας SW4JEC , Τσιτσιός Δημήτριος SW4JEK και Σταφυλάς Γεώργιος SW4LBH.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καρδίτσας , μετά από την αιτιολογημένη και αποδεκτή παραίτηση που υπέβαλε ο Τσαγκέτας Ανδρέας υπέρ του επόμενου σε ψήφους εκλεγμένου μέλους , διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπούλιας Δημήτριος SV4DDK

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Βογιατζής Δημήτριος SV4GDE

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χόντος Αθανάσιος SW4IMY

ΤΑΜΙΑΣ Γεωργίου Απόστολος SV4IMB

ΜΕΛΟΣ Αυγέρης Σπύρος SV4DDM

ΜΕΛΟΣ Μανώλης Παναγιώτης SW4GEG

ΜΕΛΟΣ Νταντάμης Δημήτριος SV4GEO