Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

S Y 4 F D - Field Day 2006

S Y 4 F D Special callsign for Field Day 2006

Η ιστορική βρύση Ιτάμου. To προσεχές Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2006 στην περιοχή της ιστορικής βρύσης Ιτάμου, του ομώνυμου Δήμου, σε χώρους αναψυχής μέσα στα έλατα με θέα την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, θα διεξαχθεί φέτος το καθιερωμένο ετήσιο FIELD DAY 2006 από τα μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας. 

 

 Στην φωτογραφία τμήμα της λίμνης Πλαστήρα απο το βουτσικάκι. Η εκδήλωση αυτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.Ε.Ρ. πραγματοποιείται πάντοτε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, έχει πανελλαδικό χαρακτήρα και αφορά στην ενεργοποίηση των ραδιοερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου μακριά από τις μόνιμες εγκαταστάσεις και τα δίκτυα παροχής τάσης και την μεταξύ τους επικοινωνία για την διαπίστωση επιχειρησιακής ετοιμότητας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ειδικά για το συγκεκριμένο διήμερο, η αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Επικοινωνιών, μετά από αίτημά μας, παρεχώρησε, το special callsiqn S Y 4 F D με το οποίο θα πραγματοποιηθούν όλες οι επαφές στις συχνότητες επικοινωνίας στα ΗF (βραχέα) έως και τα VHF (2 μέτρα) σε SSB διαμόρφωση. Καλούνται οι συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες και κυρίως τα νεότερα μέλη του Συλλόγου μας, για την απόκτηση εμπειρίας, να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στους διοργανωτές στα γραφεία του Συλλόγου Τρίτη και Πέμπτη και στο τηλ. 2441074828.