Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Κοπή βασιλόπιτας 2011

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη της Ραδιολέσχης 
Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, για τον ερχομό της νέας χρονιάς στα γραφεία του Συλλόγου, το βράδυ της Πέμπτης 3/2/2011. Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα πρόχειρο μπουφέ, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο χρόνο. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία.

 
Στο πλαίσιο της γιορτής απονεμήθηκαν τα πτυχία στους νέους Ραδιοερασιτέχνες (Ευαγγέλου Ε., Χριστόπουλο Α., Βρόντο Γ., Κούμπο Γ., Στατήρα Κ., Τσέγγο Γ., Λελλή Χ., Αντωνίου Η., Κουρκούνα Γ., Νέτσο Ν., Λαμπρακάκη Η. & Παπαδημητρίου Α.) που πέρασαν με επιτυχία στις εξετάσεις της Β’ περιόδου 2010.

Οι τυχεροί της βραδιάς, ήταν, ο Γεώργιος Βρόντος, ο οποίος κέρδισε το δώρο της Ραδιολέσχης, έναν φορητό πομποδέκτη VHF - UHF  Wouxun KG-UVD1P και ο  SV4GDO Γεώργιος Παπουτσής, ο οποίος κέρδισε  ένα δώρο του ιερέα και συναδέλφου μας SV4IMI Ιωάννη Μάνταλο, οι οποίοι και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Δ.Σ της Ραδιολέσχης Καρδίτσας απευθύνει στους ραδιοερασιτέχνες του νομού και σε όλους τους συμπολίτες, ευχές για καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή Ευημερία.

Πολλά 73 σε όλους !!!